Velkommen til DS Outsource

Vi ser frem til at tage en snak med dig

Om DS Outsource

Jeg hedder Gitte Dall Sølbeck og er uddannet i en international koncern, har merkonom i økonomistyring og flere lederuddannelser bag mig.

De seneste 10 år har jeg været i spidsen for BDO’s Business Service & Outsourcing, som jeg udviklede fra 11 til over 20 medarbejdere fordelt over 3 kontorer.

Min erfaring er både i dansk og udenlandskejede mindre og mellemstore virksomheder, hvor jeg har supporteret og rapporteret for mange virksomheder. Her var de primære opgaver at arbejde med økonomirapporteringer, effektiviseringer og medarbejderledelse.

Jeg er meget stærk i Excel og udarbejdelse af rapporter, der giver værdi for virksomheden.

Jeg er en engageret, positiv, humoristisk og glad person, som er ansvarlig, struktureret, arbejdsom og resultatorienteret samt god til at sætte mig ind i nye opgaver.

Jeg er skarp, hurtig og brænder for at optimere processer, hvor jeg hurtigt ser forbedringsmuligheder. Med min entusiasme, innovativtiet og iderigdom er jeg god til at se nye muligheder.

Gitte Dall Sølbeck

Økonomi- og regnskabschef

Erfaring

2012 - 2020

Director • afdelingschef for Business Service & Outsourcing • BDO

Ansvar for afdelingen fordelt på Kolding, Vejle og Haderslev kontorerne, hvor jeg havde bygget afdelingen op fra 11 til over 20 medarbejdere. Jeg havde fuldt ansvar for økonomien og personaleledelse i afdelingen. Jeg lavede også en del rapportering og budgettering for BDO’s store kunder, både på dansk og engelsk, hvor dette både indebar rapportering til banken og koncernrapporteringer. Begge med stramme deadlines. Flere rapporteringer indebar også likviditetsstyring. Nogle af rapporteringerne havde jeg selv udarbejdet fra bunden i Excel – andre blev leveret i koncern rapporteringsark modtaget fra kunden. Udarbejdelse af lønninger.

2010 - 2011

Manager for Business Service & Outsourcing • BDO

2009 - 2010

Financial Controller • GKN Walterscheid

Koncernsprog i GKN var engelsk, hvor jeg lavede rapporteringer, likviditetsstyring og månedsregnskaber til moderselskabet. Derudover var der controlling opgaver lokalt. Jeg var overordnet ansvarlig for økonomifunktionen. Jeg var med i flere sparingsgrupper på tværs af koncernen og rejste flere gange til afdelinger i andre lande for møder mv. Udarbejdelse af lønninger.

Erfaring

2006 - 2009

Regnskabschef • GKN Walterscheid

2002 - 2006

Bogholder • GKN Walterscheid

Uddannelse

2016 - 2018

Lederuddanndelse • BDO

1999 - 2002

Merkonom i økonomistyring

1992 - 1995

Højere Handelseksamen