Ydelser hos DS Outsource

Få de bedste kompetencer i branchen

Brug din tid på det du er bedst til

Outsourcing af økonomiledelse

Du kan få en erfaren regnskabs- eller økonomichef på deltid. Med økonomistyring kan vi sammen udvikle din virksomhed til at være en endnu større succes, og du får overblik over virksomhedens økonomi.

Fra min erfaring med mange virksomheder får du sparring og et værdiskabende ledelsesværktøj og dermed bedre forudsætninger for at drive en sund forretning og træffe de rigtige beslutninger.

Effektivisering af økonomifunktionen

Jeg har en stor passion for digitalisering & digitale muligheder. Har du brug for at få optimeret din nuværende løsning og økonomisystem? Jeg kan udarbejde effektive processer, så du får skabt tid til at udføre de mest betydningsfulde opgaver. Du bliver opmærksom på hvor du kan spare tid på opgaverne og som dermed også kan medføre en omkostningesbesparelse.

Tidsbegrænset økonomiledelse

Lej en økonomi- eller regnskabschef. Har du en større virksomhed med en fuldtidsansat økonomi- eller regnskabschef, som har sagt op, skal på barsel eller er blevet syg i en længerevarende periode? Så kan jeg, som vikar varetage de vigtige økonomiopgaver, så din virksomhed kan køre godt og sikkert videre, indtil du igen har en fast medarbejder på posten. Mine kompetencer ligger i:

  • Ledelse af medarbejdere
  • Ansvar for rapporteringer og analyser
  • Udarbejdelse af koncernregnskab
  • Ansvar for månedsafslutninger
  • Udarbejdelse af budgetter og forecast
  • Cash flow opfølgninger

Du betaler kun for de faktiske timer, jeg som interim manager er hos dig.

Regnskabsmæssig assistance

Har du en bestyrelse eller en bank, som ønsker rapportering og mangler du støtte på bank- eller bestyrelsesmøder til gennemgang af din virksomheds økonomi?

Uanset om du har brug for fast eller midlertidig assistance, kan du gøre brug af DS Outsource. Du kan få en stærk kompetence i Excel og udarbejdelse af rapporter, der er tilpasset lige netop din virksomhed.