Referencer

"Gitte har haft ansvaret for bogføringen og handling af mit drifts- og Holding selskab i DK siden indrejse fra udland (ca. 4 år) - Kan varmt anbefale Gitte - Der har på intet tidspunkt været uoverensstemmelser hverken med udførelsen såvel som deadlines og kvalitet."
"Jeg har været så heldig at dele arbejdsplads med Gitte i 10 år, og heraf de sidste 4 år som min nærmeste leder. Man skal lede længe efter en mere målrettet og dedikeret medarbejder, som altid søger den, for kunden, rigtige løsning. I Gitte får kunden altid en velforberedt og intelligent sparringspartner, der vil udføre den ønskede opgave optimalt. Men allermest vil kunden kunne glæde sig over at få en sparringspartner, der kan støtte enhver virksomhed med økonomisk styring samt administrative optimeringer og derved bidrage til virksomhedens udvikling."
Finn Poulsen
Manager ved BDO med fokus på ERP-rådgivning
"Jeg kender Gitte som nærmeste leder gennem halvandet år. Gitte er dedikeret og målrettet, hvilket kommer til udtryk i opmuntring og begejstring af medarbejdere til at løfte i flok. Gitte ser muligheder frem for begrænsninger, det er både personligt og fagligt. Gitte er løsningsorienteret og hurtig til at opfatte sammenhænge og komme med løsningsforslag"
Ulla Falkenberg
Manager, Business Service & Outsourcing hos BDO Kolding
"Jeg har haft et tæt samarbejde med Gitte som tovholder på bogholderi og revision i 2 virksomheder. Gitte er ikke kun mega rar men også virkelig dygtig. Så hun får mine bedste anbefalinger"
Mia Franck Nersting
Ejer af Magnetz.dk, Magnordic.se, Magnordic.com og Magnetpartner.com
"Jeg har lært Gitte og DS Outsource at kende via samarbejde med en række af mine kunder, og de, og jeg, har kun haft gode erfaringer med samarbejdet. Gitte er proaktiv og dygtig og løser opgaverne særdeles tilfredsstillende"
Hans Peter Hartzberg
Ejer af Hartzberg+ og Statsautoriseret revisor

Reference, kunder og samarbejdspartnere